Profesjonelle entreprenørtjenester

Effektivitet, kvalitet og pålitelighet i alle oppdrag

Familietradisjoner og solid erfaring

Billerud Entreprenør AS har røtter tilbake til 1975 og har siden utviklet seg til å bli en ledende aktør innen anleggsbransjen. Vi ble et familieeid aksjeselskap i 1996, og hovedkontoret vårt ligger på Skotterud i Eidskog. Våre ansatte kommer hovedsakelig fra dette distriktet, og vi er stolte av å kunne bidra til lokal verdiskaping og arbeidsplasser.

Høy kompetanse og kvalitet

Vi legger stor vekt på å ha dyktige og erfarne medarbeidere, noe som gjør oss til en seriøs og pålitelig leverandør. Våre gode HMS- og kvalitetssikringssystemer sikrer at alle prosjekter utføres på en effektiv og kvalitetsmessig måte, og vi er alltid klare for å ta på oss spesialoppdrag som krever litt ekstra innsats.

Sertifiseringer

Billerud Entreprenør AS er stolt av å være en godkjent lærebedrift, noe som betyr at vi er engasjert i å tilby opplæring og videreutvikling for våre ansatte. Vi holder oss også oppdatert på utviklingen innen bransjen, og investerer gjerne i nytt utstyr og teknologi. I tillegg er vi sentralt godkjent, noe som viser vårt engasjement for å opprettholde høye standarder og faglig dyktighet.

Kundetilfredshet og merverdi

Vårt mål er å sette kunden i fokus og skape merverdi for både kunden og bedriften. Vi er alltid klare til å bistå med nyttige råd og tips, og vi tar på oss det meste. Kontakt oss for nærmere avtale, og la oss finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Kontakt oss